Gebr. Van den Eijnden S.D. Eindhoven BV

Locatie bijwerken?
Verhuizen is meestal voor u, uw gezin en uw eventuele huisdieren een ingrijpende gebeurtenis. U moet uw vertrouwde omgeving achterlaten, uw kinderen moeten misschien naar een nieuwe school. Er moet gezorgd worden dat alles in de nieuwe woning op tijd klaar is. Een drukke tijd waarin veel gedaan moet worden. Kortom, verhuizen is vaak veel meer dan slechts het vervoer van A naar B.

Wij kunnen niet alle zorgen van u wegnemen, maar we kunnen u wel voor een groot deel ontlasten. Gebr. Van den Eijnden verhuist efficiënt, vakkundig en zorgvuldig. Organisatie, gevoel en ervaring gaan hierbij samen. De organisatie om u een zorg uit handen te nemen. En het gevoel dat nodig is om andermans, vaak kostbare spullen, veilig naar het nieuwe adres te brengen.

In de meer dan 115 jaar dat ons bedrijf bestaat hebben wij een sterke “knowhow” en een schat aan ervaring opgebouwd. Samen met een vakkundig en opgeleid team en een groot scala aan professionele hulpmiddelen, staan wij klaar om uw spullen zorgvuldig en efficiënt over te brengen.

Omdat kwaliteit één van de basisprincipes is van Gebr. Van den Eijnden zijn er diverse maatregelen getroffen om dit te kunnen waarborgen. Een verhuizing uitgevoerd door Gebr. Van den Eijnden is altijd 100% CO2 neutraal. Gebr.Van den Eijnden is in het bezit van ISO 9001, ISO 14001 en VCA certificering. Daarbij is Gebr. van den Eijnden aangesloten bij de nationale branche organisatie Erkende Verhuizer en is lid van Euromovers.

Bedrijfsverhuizing, Particuliere verhuizing, Projectverhuizingen, Kunstverhuizing, Verhuizing speciale artikelen, Verhuizing speciale artikelen, Internationale verhuizing, Nationale verhuizing

Gebr. Van den Eijnden S.D. Eindhoven BV

Verhuizen

Adres

Flight Forum 3830
5657 DX EINDHOVEN

Contact

Tel. +31(0)40 2818888
Fax +31(0)40 2815845
Website www.movers.nl

Gegevens aanpassen