Locatie op kaart niet juist?

MCB is de ketenpartner in metaal die toegevoegde waarde creëert door onderscheidende oplossingen aan te bieden.

MCB levert al meer dan 75 jaar metaal. Wij zijn de metaalgroothandel die uw business begrijpt. Onze mensgerichte benadering staat garant voor loyaliteit en vertrouwen in de samenwerking. Gekenmerkt door een breed en diep assortiment in staal, RVS, aluminium en non-ferro. Maar bovenal helpen wij onze partners met vooruitgang. Met verbetering, innovatie, ambitie en groei. Met een open en scherpe blik, dringen we door tot de kern van de business van onze partners. Dat begrip zorgt voor verbinding. Alleen door deze manier van werken is het mogelijk om onze adviezen, diensten en producten tot op de millimeter sluitend te krijgen.

MCB is met zijn jarenlange ervaring actief in verschillende branches, van verspaning tot gevelbouw. Met deze gedegen marktkennis is MCB dan ook úw kennispartner in metaal. Met het gemak van de One-Stop-Shop biedt MCB niet alleen een compleet assortiment van buizen, platen en staf, maar wij denken ook graag met u mee.

De metaalmarkt is voortdurend in beweging. Het juist adviseren van klanten over materialen en diverse toepassingen staat daarom bij MCB voorop. MCB heeft affiniteit met de markt, ontzorgt en adviseert. Dankzij de specialistische kennis van onze medewerkers kunt u zich met uw core business bezig houden.

De maatschappelijke verantwoordelijkheid van MCB richt zich op 3 kernwaarden:

- Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
- Veiligheid
- Milieu

Op dit moment geen.

MCB Nederland

Techniek

Adres

J.F. Kennedylaan
5555 XC VALKENSWAARD

Contact

Tel. 040-2088333
Website https://www.mcb.eu

Gegevens aanpassen