Locatie op kaart niet juist?

Heeft u last van ongedierte? Wij bestrijden, inspecteren en adviseren bij bedrijven en particulieren.

Wering, advies en regelmatige inspecties werken preventief. Heeft u toch last van insecten of knaagdieren in uw bedrijfspand of woning?

Bel Rimdo Ongediertebestrijding voor het maken van een afspraak om uw ongedierte te bestrijden.

Rimdo Ongediertebestrijding vindt een milieuvriendelijke aanpak belangrijk. Daarom voeren wij onze werkzaamheden altijd uit volgens de principes van Integrated Pest Management. Bij IPM speelt wering een belangrijke rol. Door ongedierte geen reden of kans te geven om binnen te komen zijn heftige middelen niet nodig om ze te bestrijden. U kunt ons zowel op contract als ad hoc basis inschakelen.

Rimdo Ongediertebestrijding verricht werkzaamheden zowel op contract als ad hoc basis. Zo kunt u ons inhuren voor regelmatige inspecties en analyses van uw pand, om plagen zo veel mogelijk te voorkomen. Door middel van hygiënische en bouwkundige maatregelen kunt u de kans op indringers aanzienlijk verminderen. Het verdient daarom aanbeveling om ons regelmatig bij u langs te laten komen. Constateert u toch een plaag? Wij komen bij u langs, identificeren het probleem en lossen het direct voor u op.

Het liefst zorgt Rimdo Ongediertebestrijding voor volledige wering van ongedierte, zodat u zo min mogelijk schade oploopt en onze hulp niet nodig heeft. Daarom bieden wij u graag adviezen ter preventie van een uitbraak. Heeft u in de regio Alphen aan den Rijn-Bodegraven-Boskoop-Woerden-Gouda-Zoetermeer-Leiden toch last van één van de vele soorten ongedierte?

Bel of mail dan met Rimdo Ongediertebestrijding. We maken een afspraak en lossen het probleem direct voor u op.

We werken volgens de richtlijnen van Integrated Pest Management (IPM).

Wij zijn ook beschikbaar voor een inspectie van uw pand. Dan bieden we u advies op maat.

ratten muizen kakkerlakken muggen vlooien vliegen wespen bedwantsen

Rimdo Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding

Adres

Ortolaanstraat 15
2406 DX ALPHEN AAN DEN RIJN

Contact

Tel. 0172-508931
Website https://www.rimdo.nl/

Gegevens aanpassen