Stichting Foundation Docdata Payments

Locatie op kaart niet juist?

Wij zijn een toonaangevende payment service provider, opgericht op 5 januari 2000 onder de naam Triple Deal. In mei 2007 is Triple Deal onderdeel geworden van de Docdata e-Solutions Groep en is de naam veranderd in wat het vandaag de dag is: Docdata Payments.

Als payment service provider zijn wij van mening dat het ons werk is om betalen eenvoudig en veilig te maken. Onze missie is om dat te bereiken door het slim combineren van technologieƫn om op die manier slimme, innovatieve oplossingen te creƫeren die het leven gemakkelijk maken.

Wij ondersteunen je in het bieden van de beste customer experience en daardoor jouw business te laten groeien. Dit realiseren we door innovatieve en zinvolle betaaloplossingen te gebruiken.

Wij bieden verschillende oplossingen aan om jou in staat te stellen jouw business zo goed als mogelijk te leiden. Van lokale betaalmethoden tot wereldwijde creditcardbetalingen tot gespecialiseerde mogelijkheden voor mobiele betalingen; wij kunnen je voorzien van de beste oplossingen. Maar dat is niet alles. Om ervoor te zorgen dat jij op een eenvoudige manier het meeste uit jouw business kan halen hebben we ook een aantal diensten ontworpen. Kijk hiervoor op onze website!

Op dit moment geen.

Stichting Foundation Docdata Payments

Webdesign

Adres

Vliegend Hertlaan 39
3526 KT UTRECHT

Contact

Tel. 076 201 3118
E-mail support@docdatapayments.com
Website https://www.docdatapayments.com

Gegevens aanpassen