Mota Installatiebedrijf

Locatie op kaart niet juist?

Bij ons staat kwaliteit en een goede afwerking voorop wij geven u advies en leveren loodgieters, installatie en onderhoudswerkzaamheden op maat tegen een voordelige prijs.
Met ons jaren lange ervaring kunnen wij u een totaal pakket leveren dat kan vari�ren van een verstopte gootsteen tot een complete installatie/verbouwing.

Wij kunnen uw water en gasleiding compleet vervangen of uitbreiden en wij zorgen ervoor dat uw installatie voldoet aan de eisen die worden gesteld volgens NEN.
Wij staan ook voor u klaar bij lekkages aan uw water of gasleiding. Met de modernste apparatuur kunnen wij u gasleiding controleren op gasdichtheid.
Een nieuwe douche/bad mengkraan of wastafelkraan plaatsen wij ook graag bij u.

Is uw badkamer verouderd of aan vervanging toe?
Dan bent u bij Installatiebedrijf MOTA aan het juiste adres. Wij verzorgen een complete metamorfose aan uw badkamer vanaf de aanpassingen van het leidingwerk tot het plaatsen en afwerken van het sanitair.

Installatiebedrijf MOTA plaatst vakkundig voor u een complete centrale verwarming installatie met paneel of decorradiatoren. Uitbreiding van u centrale verwarming installatie is bij ons natuurlijk ook mogelijk . Wij hebben jaren lange ervaring met het aanleggen van vloerverwarming installaties en verhelpen van lekkages in de betonnen vloeren.

Interesse? Neem snel contact met ons op!

Loodgieter, cv, waterleiding, gasleiding, riool, afvoerleiding, sanitair, lekkage, vloerverwarming, geiser, cv ketel, radiator, loodgieter Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, dakdekker

Mota Installatiebedrijf

Installatiebedrijf
bedrijfslogo

Adres

Eleveldstraat 15
2545 KE DEN HAAG

Contact

Tel. 0640314977
E-mail info@mota-installatie.nl
Website www.mota-installatie.nl/

Gegevens aanpassen