Locatie op kaart niet juist?

In 1999 is Optidee® is opgericht door Dieter Tien en Guido Buscher in Nordhorn (Duitsland). Opgegroeid in een textielstreek hebben zij de deskundigheid en de liefde voor hoogwaardige, bijzondere soorten textiel. Zo hebben zij samen de moderne Optivezel® ontwikkeld en blijven ze altijd op zoek naar nieuwe, bijzondere producten, die het verschil maken en de adviseurs en hun klanten verrassen.

Juist de moderne textielsoorten bieden nog veel mogelijkheden, die jaar in jaar uit de drijvende kracht vormen achter Optidee en haar nieuwe ontdekkingen. Hierbij worden alleen de allerbeste materialen gebruikt die het verschil maken en de Optivezelproducten een lange levensduur geven!

Een aanraking zegt meer dan duizend woorden: deze unieke, heerlijk zachte Optivezel® geeft u direct een weldadig gevoel. Deze vezel bezorgt u optimale ontspanning en genot. Met onze producten verandert u uw huis in een handomdraai in uw eigen wellness-oase die u alle stress doet vergeten.
Probeer onze Optidee-producten gewoon eens zelf uit. Wij zijn er zeker van dat u de voordelen onmiddellijk zult voelen en enthousiast zult raken!

De Optivezel® is speciaal door en voor Optidee® ontwikkeld en voldoet aan de modernste eisen en aan de hoogste kwaliteitscriteria. Het resultaat is een product wat u een heerlijk comfort biedt.
Als textielbedrijf is Optidee® sinds 1999 gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve producten voor gebruik op basis van hoogwaardige materialen. Ons handelsmerk? Visie en knowhow!

ramendoekjes, ramenset, softtop, matrastopper, optivezel, optidee, woondeken.

Optidee Kyona

Online

Adres

Bekelaar 21
5731 PG MIERLO

Contact

Tel. 0619659857
E-mail optidee-knoops@outlook.com
Website www.optidee-knoops.nl

Gegevens aanpassen