BINCX B.V. (Van den Brink Montage)

Locatie op kaart niet juist?

Zoekt u een landelijk opererende onderneming met ruime ervaring op het gebied van industrie en agrarische bouw? Van den Brink Montage heeft de beste oplossingen in huis voor de casco bouw van uw project. Staalbouw, prefabbeton, dakbeplating en wandbeplating zijn onze expertise op het gebied van systeembouw. Onze staalconstructies en staalproducten ontwerpen, produceren en monteren wij in eigen beheer onder de naam VDB staalbouw.

Tot onze klantenkring behoren aannemers, projectontwikkelaars, de overheid, agrariërs en particulieren. Binnen de agrarische sector (stallenbouw) en de utiliteitsbouw beschikken we over uitstekende referenties.

Van den Brink Montage is een landelijk opererende onderneming met ruime ervaring op het gebied van staalbouw, betonwanden, dakbeplating en wandbeplating. Van den Brink Montage heeft de beste oplossingen in huis. Onze staalconstructies en staalproducten ontwerpen, produceren en monteren wij in eigen beheer onder de naam VDB staalbouw.

Naast de nieuwbouw van agrarische en industriële projecten is Van den Brink Montage ook het juiste adres voor complete dak- en wandrenovatie. Behalve een mooier aanzicht van het gebouw, kan er door renovatie een aanzienlijke energiebesparing worden gerealiseerd. Geïnteresseerd in één van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op!

Staalconstructies, sandwichpanelen, prefab betonbouw

BINCX B.V. (Van den Brink Montage)

Bouw

Adres

De Bonkelaar 7
3774 SB KOOTWIJKERBROEK

Contact

Tel. 0342-444440
Fax 0342-444723
Website www.bincx.nl

Gegevens aanpassen