TKCB Bouwkostenadvies b.v.

Locatie op kaart niet juist?

TKCB Bouwkostenadvies is naast een zelfstandig, regionaal en nationaal werkend bouwkundig calculatiebureau ook een adviesbureau gericht op het optimaliseren van bouwprojecten en het verkopen van bouwkostenbestanden.

Voor de duidelijkheid hanteren wij dan ook drie vormen van dienstverlening, namelijk; bouwkostenadvies, bouwoptimalisatie en bouwkostenbestanden.

Onze jarenlange ervaringen en onze vaardigheden vormen de basis van onze kennis en verstand van zaken. De inzet van hart, hoofd en handen dragen bij aan een evenwichtige ontwikkeling van onze dienstverlening. Wij werken vanuit ons gevoel, ons analytische denkvermogen en onze taakgerichte instelling. Onze natuurlijke interesses zorgen ervoor dat we onze werkzaamheden vanuit verschillende invalshoeken kunnen benaderen en uitvoeren. We kijken over de grenzen heen van ons eigen vakgebied.

Waar wij ons echter bovenal in onderscheiden is onze wijze van communiceren, met name het goed luisteren. Wij communiceren altijd helder en duidelijk, soms wat eigenzinnig of vrijzinnig maar altijd gericht op een goede uitvoering van onze werkzaamheden.

Ons vakmanschap is geheel gericht op het verkrijgen van een optimaal eindresultaat voor onze opdrachtgevers en is gebaseerd op ons meesterschap over kennis, inzet, interesses en communiceren.



VAKMANSCHAP IS MEESTERSCHAP



Kunt u zich vinden in ons profiel dan nodigen wij u uit om verder te kijken op onze website of direct contact met ons op te nemen.

Bouwkostenadvies, Bouwoptimalisatie, Bouwkostenbestanden

TKCB Bouwkostenadvies b.v.

bedrijfslogo

Adres

Klepperheide 11 L
6651 KM DRUTEN

Contact

Tel. 088-0000900
Fax 088-0000999
Website www.tkcb.nl

Gegevens aanpassen