Afbeelding niet juist?

Geran Handel B.V. uit Rijssen is een groothandel op het gebied van hekwerkonderdelen, poortautomatisering en toegangssystemen. Het bedrijf is dealer van bekende merken als Comunello, Grande Forge en Fadini.

Op het gebied van hekwerkonderdelen zijn bijvoorbeeld poortscharnieren, paalkappen, poortsloten en stalen schijven belangrijke producten.

Het assortiment poortautomatisering bevat onder meer poortopeners, gsm modules en codepanelen. Ook heeft Geran een ruim aanbod van slagbomen, verkeerspalen en bollards.

Uniek is de hoogwaardige service bij Geran Handel. Adviseurs staan klaar om te helpen bij het kiezen van de juiste oplossingen, terwijl storingen snel worden verholpen door de eigen servicedienst. Meer weten? Bezoek nu de website!

hekwerk onderdelen, hekwerkonderdelen, bollen, hekpunten, paalkoppen, paalkappen, poortvangers, poortscharnieren, slotkokers, slotvangers, poortautomatisering, poortopeners, sleutelschakelaars, parkeerzuilen, gms modules, slagbomen, verkeerspalen, tourniquets, bollards

Geran Handel BV

bedrijfslogo

Adres

Butaanstraat 23
7463 PG RIJSSEN

Contact

Tel. 0548-543000
Fax 0548-541130
Website https://www.geran.nl

Gegevens aanpassen