Haprekon Bouwsystemen BV

Locatie op kaart niet juist?

In de achterliggende jaren hebben vele aannemers gebruik gemaakt van ons prefab systeem. Haprekon is dan ook toonaangevend geworden op het gebied van kelderbouw. Wie snel en goed wil bouwen kiest voor een kelder van Haprekon. De elementen worden in onze eigen fabriek geproduceerd. In tegenstelling tot kelders die op de bouwplaats worden gestort, zijn de Haprekon elementen overal 100% kwaliteit.

Daar de vraag naar prefab beton steeds meer toeneemt, hebben wij de bestaande fabriek in 2007 fors uitgebreid, zodat we klanten nog sneller van dienst kunnen zijn.

Door gebruik te maken van prefab (beton)elementen realiseren wij een hoge kwaliteit en een korte bouwtijd.

Haprekon kelders worden samengesteld uit een keldervloer in het werk gestort, prefab kelderwanden gelijmd op de keldervloer en een prefab kelderdek gelegd in een sponning.

Op het gebied van funderingen hebben wij niet stil gestaan. Aannemers die schoon willen bouwen passen een prefab fundering toe. Een groot voordeel is dat er dan geen afval op de bouwplaats is. De poeren met opstort worden in één keer gestort, dus geen stortnaden o.d. Ook de ankers kunnen op elke gewenste maat in de opstorten gemaakt worden.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Prefab kelders Prefab casco woningen Prefab poeren Prefab borstwering Prefab Kelder Kelderbouw

Haprekon Bouwsystemen BV

Bouw

Adres

Hanzeweg 12
3771 NG BARNEVELD

Contact

Tel. 0342-441790
Fax 0342-442816
Website www.haprekon.nl/

Gegevens aanpassen