Locatie op kaart niet juist?

Lascentrum welding & cutting is in oktober 1988 gestart als import en export bedrijf, gespecialiseerd in las- en veiligheidsproducten. Daarmee werd de basis gelegd voor het huidige Lascentrum.

Onder het motto 'meebewegen met een markt die altijd in beweging is' heeft Lascentrum zich sindsdien ontwikkeld tot de leverancier voor de vakhandel en eindgebruiker.

Lascentrum is exclusief importeur van de lastoevoegmaterialen van Hyundai en Magmaweld. Daarnaast importeren wij tal van producten die gerelateerd zijn met de markt van las- en veiligheidsproducten. In binnen- en buitenland leveren we dat onder de naam 'Lascentrum'. Omdat vrijwel alle artikelen voorradig zijn, garanderen wij korte levertijden. Daarmee is Lascentrum niet alleen een naam, maar willen we ook een product leveren dat vooral staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Lascentrum heeft vrijwel alle disciplines in eigen huis, zoals: technische dienst, huurvloot, lasdeskundigen, testfaciliteiten etc. om u adequaat van dienst te kunnen zijn. Deze visie verder uitbouwen is het doel van 'Team Lascentrum'.

Lascentrum, lassen, snijden, plasma, Alblasserdam

Lascentrum

bedrijfslogo

Adres

Nieuwland Parc 1
2951 DA ALBLASSERDAM

Contact

Tel. 078-6429656
Fax 078-6429686
Website www.lascentrum.com

Gegevens aanpassen