I-FourC Technologies BV

Locatie op kaart niet juist?

I-FourC heeft drie services die naadloos op elkaar aansluiten: digitalisering van informatie, archivering op individueel niveau en tot slot de bijbehorende in-house ontwikkelde software om digitaal te werken. Deze doordachte combinatie zorgt ervoor dat u in één dag kunt transformeren naar een digitale werkomgeving zonder afscheid te nemen van de plussen van papier.

I-FourC vindt een papierloze werkomgeving de normaalste zaak van de wereld. Ons zusterbedrijf Jalema is een gerenommeerd specialist in archiveren. Omdat organisaties letterlijk vol liepen met papieren archieven, is I-FourC gestart met het aanbieden van archiefbeheer als dienst. I-FourC komt rechtstreeks voort uit de wereld van papier en kent die wereld van binnenuit. Sterker nog: papier zit in onze genen. Dat is niet alleen een groot voordeel voor ons, maar ook voor u. Wij begrijpen uw problemen namelijk als geen ander. Het maakt dat wij vanaf dag één van ons bestaan onvoorwaardelijk geloven in papierloos werken op zo’n manier dat digitale informatie net zo vertrouwd voelt als papier. I-FourC heeft daarvoor drie services ontwikkeld die naadloos op elkaar aansluiten: digitalisering van informatie, archivering op individueel niveau en tot slot de bijbehorende in-house ontwikkelde ICT oplossingen om digitaal te werken. Deze doordachte diensten in combinatie met geavanceerde software oplossingen, zorgen ervoor dat u in één dag kunt transformeren naar een digitale werkomgeving zonder afscheid te nemen van de plussen van papier. I-FourC zorgt dat al uw papieren informatie altijd en overal digitaal toegankelijk is. Die volledige toegankelijkheid is essentieel voor uw primaire processen. Door ons volledige palet van oplossingen maakt dit de overstap vertrouwd en gemakkelijk.

Onze organisatie heeft de kernwaarden kwaliteit, innovatie, betrouwbaarheid, zorgvuldigheid en klant- en behoeftegericht hoog in haar vaandel staan. In ons handelen, zoeken we voortdurend de balans tussen het maken van winst, de zorg voor het milieu en de belangen van klanten, medewerkers en onze samenleving. Wij voelen ons verantwoordelijk om, daar waar we door onze bedrijfsvoering invloed kunnen uitoefenen, bij te dragen aan het reduceren van de ecologische ‘footprint’ van onze huidige economie.

Wilt u weten wat I-FourC voor uw specifieke situatie kan betekenen, welke producten en diensten in het portfolio van I-FourC voor u interessant zijn, of vrijblijvend een gesprek met één van onze adviseurs aangaan? Neemt u dan contact op met I-FourC door middel van het contactformulier. Naar aanleiding hiervan zullen we telefonisch met u contact op nemen, mocht dit niet lukken dan zullen we uw vraag beantwoorden per mail. Tevens kunt u door middel van onderstaande gegevens contact met ons opnemen.

I-FourC Technologies b.v.
Charles Ruysstraat 12
5953NM Reuver
Nederland
+31 (0)77 750 1100
info@i-fourc.com

archief digitaliseren, extern archiefopslag, digitaal werken

I-FourC Technologies BV

Online
bedrijfslogo

Adres

Charles Ruysstraat 12
5953 NM REUVER

Contact

Tel. +31 (0)77 750 1100
Fax +31 (0)77 750 1100
E-mail info@i-fourc.com
Website https://www.i-fourc.nl/

Gegevens aanpassen