Ekkelenkamp Ommen BV

Locatie op kaart niet juist?

Net ten zuiden van de Vechtbrug in Ommen vindt u ijssalon en restaurant Ekkelenkamp.

Ons restaurant in Ommen beschikt over 100 zitplaatsen, met een prachtig uitzicht naar buiten. Op onze terrassen, met meer dan 400 zitplaatsen, is het prettig en gezellig vertoeven met een heerlijke kop koffie met een smaakvol gebakje uit eigen patisserie of een heerlijke sorbet uit onze ijssalon. Ons eigengemaakte softijs behoort tot het meest lekkere ijs van Nederland!

Ons gebak uit eigen Patisserie wordt nog elke dag vers gemaakt en dat proeft u! We maken bijna elke dag zo’n vijftien soorten vers gebak.

Voor de lunch hebben wij een uitgebreide kaart: van een simpel pistoletje tot pannenkoek of van een huisgemaakte kipsaté tot warme maaltijd. Wilt u uitgebreid dineren? Ook dat kan. Kies bijvoorbeeld voor ons 3-gangen keuzemenu voor slechts €28,50.

Onze zaak is elk moment van de dag een bezoek waard. Of u nu s’ochtends onder het genot van een vers kopje koffie de krant wilt lezen aan onze ruime leestafel, van de heerlijkheden uit onze patisserie wilt genieten, een doos gebak wilt meenemen/bestellen, een lunch neemt van eenvoudig tot uitgebreid, of heerlijk wilt dineren in ons restaurant. Het is bij ons allemaal mogelijk.

restaurant, ijssalon, uitzicht, terrassen, softijs, gebak, patisserie, dineren, 3-gangen keuzemenu,

Ekkelenkamp Ommen BV

Horeca

Adres

Stationsweg 1
7731 AW OMMEN

Contact

Tel. 0529-451782
Website www.ekkelenkamp-ommen.nl

Gegevens aanpassen