JéPé IT

Locatie op kaart niet juist?

Bedrijfsprofiel:
Wij zijn gevestigd in Goes en sinds 1999 houden wij ons bezig met de verkoop, reparatie en onderhoud van computers, servers, netwerken en verder alles wat daar aan gerelateerd is. We hebben geen winkel, maar op afspraak bent u van harte welkom. Wij leveren aan particulieren, bedrijven en instellingen nagenoeg alles wat met automatisering te maken heeft.

Systeembeheercontract
Als bedrijf heeft u de mogelijkheid een systeembeheercontract af te sluiten voor een bepaald aantal uren per jaar. Dit aantal uren wordt bepaald aan de hand van door u verstrekte gegevens. De werkzaamheden bestaan uit het oplossen van storingen en het installeren van software. Aanschaf van hard-en/of software worden separaat in rekening gebracht.

3 jaar on-site garantie
Iedere computer of server wordt op maat gemaakt. Dit houdt in dat deze door ons geassembleerd worden op basis van uw wensen. Mede daardoor kunnen wij onze computers afleveren met 3 jaar on-site garantie. Deze on-site garantie, waarbij wij bij u langskomen om een storing aan de computer op te lossen, geldt alleen in Zeeland. Buiten Zeeland is de garantie op basis van carry-in: bij een storing komt u op afspraak bij ons langs met het defecte onderdeel, waarbij wij de storing voor u oplossen.

Bereikbaarheid
Belt u ons gerust indien u vragen heeft of een afspraak wilt maken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8:30-17:00.

Op dit moment geen.

JéPé IT

Computers & Service
bedrijfslogo

Adres

Smithweg 1-29
4462 HC GOES

Contact

Tel. 0113-218428
E-mail info@jepe-it.nl
Website www.jepe-it.nl

Gegevens aanpassen