Locatie op kaart niet juist?

Als groothandel in brandveiligheid levert FireX professionele branddetectiesystemen van topmerken zoals Advanced, Apollo, Detectomat, Notifier, Esser en Siemens aan installatiebedrijven en andere relaties.

FireX wil graag het verschil uitmaken in de brandpreventie branche. Door constant te investeren in haar personeel, te innoveren en voorop te lopen als het op technologie aankomt, weet FireX al meer dan 20 jaar een toonaangevende positie te bekleden binnen haar vakgebied.

Wij zijn trots op FireX, maar bovenal op onze medewerkers. De betrokkenheid waarmee zij klaar staan voor onze klanten is hartverwarmend. Zij zijn zich bewust van hun verantwoordelijkheden en stellen alles in het werk om hun kennis te blijven optimaliseren. Het opleidingsniveau bij FireX is dan ook bijzonder hoog.

Wij laten u graag kennis maken met onze specialisten. Maak gerust eens een afspraak via email of bel ons even. Dan kunnen wij u alvast welkom heten in de wereld van FireX, zodat we later samen het sein “Brandveiligheid Meester!” kunnen geven.

Op dit moment geen.

FireX B.V

Branddetectie

Adres

Kerkenbos 10135
6546 BJ NIJMEGEN

Contact

Tel. 024-3607171
Fax 024-3607562
Website www.firex.nl

Gegevens aanpassen