Aannemersbedrijf De Bouwhorst

Locatie op kaart niet juist?

Aannemersbedrijf De Bouwhorst is een gerenommeerd bedrijf dat zijn bekendheid heeft verkregen door de opvallende architectuur en de verrassende ideeën. Het bedrijf is gevestigd op Businesspark Friesland-West 19a te Heerenveen. De Bouwhorst is vooral actief in nieuwbouw en verbouw van woningen en bedrijfsruimten waarbij creativiteit en een nauwkeurige manier van werken hoog in het vaandel staan.

Een door De Bouwhorst gebouwde woning blinkt uit in opvallende architectuur en hoogwaardige bouwkwaliteit. Wij bouwen geen woningen volgens een standaard concept maar leveren maatwerk. Uw wensen zijn het startpunt voor een succesvol resultaat. Wij denken niet in binnen vaste kaders maar zoeken ook ‘out of the box’ naar creatieve en slimme oplossingen. Dat levert verrassende en vooral mooie resultaten op die elke Bouwhorst woning zo aantrekkelijk maakt.

Sluit uw woning niet meer aan bij uw wensen? Wilt u meer ruimte en/of meer comfort? Woningen samenvoegen of juist splitsen? Een aanbouw of verbouw van uw woning betekent een grote meerwaarde. Niet alleen omdat uw woning meer waard wordt maar vooral omdat u er elke dag volop van kan genieten.

Wij luisteren goed naar wat uw wensen zijn en vertalen deze in functionele, creatieve en duurzame oplossingen. Soms zoeken we oplossingen die aansluiten bij de bestaande bouw, in andere gevallen zoeken we juist naar een duidelijk contrast. Gebruikersgemak en energiebesparende maatregelen verliezen we nooit uit het oog.

Aannemersbedrijf De Bouwhorst realiseert projecten in eigen beheer, maar ook voor projectontwikkelaars. Dit kunnen totale nieuwbouwprojecten zijn, maar ook bestaande gebouwen omtoveren en er een geheel nieuwe bestemming aan geven. Of het om woningen gaat, een of meerdere winkels, bedrijfspanden of kantoren; Aannemersbedrijf De Bouwhorst zoekt altijd en overal naar de perfecte oplossing.

Bent u in bezit van een bestaand gebouw dat u een nieuwe bestemming wilt geven of bezit u een kavel waarop u een project wilt ontwikkelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen over De Bouwhorst of over onze producten of diensten? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in. We zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen.

Op dit moment geen.

Aannemersbedrijf De Bouwhorst

Bouw
bedrijfslogo

Adres

Businesspark Friesland-West 19/A
8447 SL HEERENVEEN

Contact

Tel. 0513-689186
Fax 0513-688875
Website https://bouwhorst.nl/

Gegevens aanpassen