Walet Verpakking BV

Locatie op kaart niet juist?

Verpakken?
Het zit ons in het bloed, niet alleen in de naam!
Door jarenlange ervaring en intensieve contacten met
alle segmenten van de verpakkingsmarkt bieden wij u een gedegen expertise op het gebied van alle soorten dozen van karton.

Communicatie in draagkracht. Waarbij we ons dagelijks inzetten om u als klant met al uw specifieke wensen en behoefte zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Walet Verpakking is leverancier van golfkartonnen dozen, wij bieden een ruim assortiment van elke gewenste kwaliteit, met of zonder bedrukking. Een golfkartonnen doos is voor veel uiteenlopende toepassingen bruikbaar. Van standaard Fefco 201 tot allerhande maatwerk waarin wij u kunnen voorzien. Een doos met een enkelvoudige golf wordt opgebouwd uit 3 papiersoorten, te weten de binnen-en de buitenliner met daartussen de golf, de fluting. Deze kunnen in verschillende diktes en golfcombinaties geproduceerd worden.

Op het gebied van massief karton kunnen wij u veel bieden. Een ruime schat aan praktische kennis van massief karton productie die wij door de jaren hebben opgebouwd. Massief karton wordt vaak gebruikt in bedrijven waar vochtinvloeden en hoge belastbaarheid een belangrijke rol spelen, denk aan gevogelte, vlees, groenten, bloemen en vis.

Bij de presentatie van uw product speelt vouwkartonnage een belangrijker rol. Wij beschikken over de specifieke productkennis, en zijn daarom in staat uw vouwkartonnage project tot in de puntjes te begeleiden en te produceren. Voordelen van vouwkartonnage zijn de optimale drukkwaliteiten en de hoge presentatiewaarden.

Wij hebben u dus veel te bieden! Neem snel een kijkje op onze website voor alle mogelijkheden.

Op dit moment geen.

Walet Verpakking BV

Verpakking

Adres

Office in the Cloud
3760 AD SOEST

Contact

Tel. 035-6032666
Website www.waletverpakking.nl

Gegevens aanpassen