Locatie op kaart niet juist?

Ik ontzorg u van de visagie tijdens uw bruiloft, denk aan de foto shoot, op de dag tijdens het "ja woord", de feestavond en het bijwerken tussendoor. Van te voren doen we een make-up proef, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Ik doen een proef make-up in de salon, op de dag zelf doe ik make-up met ampul op locatie. Eventueel bijwerken in de avond is mogelijk in overleg.

Speciaal voor de man. Reinigen van de huid, scrubben van de huid, massage, masker en dag of nachtcrème. Ik gebruik speciale heren producten. U gaat met een verfrissend en relaxed gevoel de deur uit. U ziet er weer een lange tijd stralend uit. Echt een mannen boost! De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Speciaal voor acne, littekens, mee-eters en een vette huid. Inclusief: reinigen, peeling, comedonen/milia's verwijderen, massage, masker en dag of nachtcrème. Je ziet resultaat op korte termijn. Wil je dit goed blijven verzorgen en wil jij graag een egalere huid? Dan stellen wij samen een behandelplan op. De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Op dit moment geen.

Personal Care

Schoonheidsspecialiste

Adres

Hauwkes 30
5254 LB HAARSTEEG

Contact

Tel. 06-12101036
E-mail patty@schoonheidssalonhaarsteeg.nl
Website www.schoonheidssalonhaarsteeg.nl

Gegevens aanpassen