Kinderopvang de Bereboot

Kinderopvang

Afbeelding niet juist?

Bent u op zoek naar een kinderopvang in Assen met veel persoonlijke aandacht en een huiselijke sfeer? Kinderopvang de Bereboot biedt diverse opvangmogelijkheden voor uw pasgeboren baby en kinderen. Dit doen wij in een veilige en inspirerende omgeving.

Kinderopvang de Bereboot is een kleinschalige kinderopvang nabij het centrum van Assen waarin jonge kinderen in een verantwoorde, gezellige en huiselijke sfeer worden opgevangen. We houden onze groepen bewust klein zodat ze alle aandacht krijgen die ze verdienen. Er zijn vrolijke huiskamers met genoeg speelruimte en materiaal voor elke leeftijd om mee te spelen. En buiten zijn er verschillende speelplaatsen waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven en hun energie kwijt kunnen. Het is ons doel om voor elke baby, dreumes en peuter een gezellige en leerzame dag in elkaar te zetten. Ervoor te zorgen dat zij met een grote glimlach, vol verhalen en een goed gevoel weer naar huis gaan.

De Bereboot verzorgt dagopvang voor kinderen in de leeftijd van acht weken tot vier jaar in verticale groepen. Het werken met verticale groepen is een bewuste keuze en biedt vooral op pedagogisch gebied veel voordelen. Zo komen kleintjes in contact met kinderen van uiteenlopende leeftijden, wat een positieve invloed heeft op hun sociale ontwikkeling. Te vergelijken met een gezinssamenstelling feitelijk. Van binnenkomst tot de spannende stap naar de basisschool, blijven kinderen op de Bereboot in dezelfde groep. Zo kunnen zij mooie vriendschappen met leeftijdsgenootjes ontwikkelen en een sterke vertrouwensband met de pedagogisch medewerkers opbouwen.

Per contract kun je bij ons kiezen uit twee verschillende typen opvang: opvang standaard of opvang inclusief. De inclusieve opvang is vooral geschikt voor de allerkleinsten. Flesvoedingen, luiers en vers gepureerde fruithapjes zijn dan inbegrepen in de prijs en dat scheelt een heleboel gesleep en voorbereiding.

Omdat de kleintjes groter worden en uiteindelijk deze voedings- en verzorgingsmiddelen niet meer nodig zullen hebben, bieden wij ook standaardopvang aan. Dit pakket bevat alle voedings- en verzorgingsartikelen die je dreumes en peuter nodig hebben. Maar, we verzorgen dan niet de luiers, flesvoeding en gepureerde fruithapjes. Vanzelfsprekend is dit opvangpakket voordeliger dan het inclusieve pakket.

Kinderopvang de Bereboot begrijpt dat niet iedereen een vast rooster heeft, dat de ene week er anders uit kan zien dan de andere en dat ouders ons graag zien als een rots in de branding.

Daarom stellen we een contract op dat precies past bij jouw opvangwensen. Daarin is keus uit diverse smaken; van een contract op basis van vaste uren tot geheel flexibel maatwerk.

Heb je vragen of wil je wat meer informatie of een rondleiding inplannen?
Vul onderstaand formulier in en je krijgt zo snel mogelijk een antwoord van ons.

Kinderopvang Assen, Kinderopvang de Bereboot, Kinderdagverblijf Assen

Kinderopvang de Bereboot

Kinderopvang
bedrijfslogo

Adres

Prins Hendrikstraat 1a
9401 KS ASSEN

Contact

Tel. 0592317597
Website https://www.kinderopvangdebereboot.nl

Gegevens aanpassen