Corver Fysio- en Manueletherapie BV

Locatie op kaart niet juist?

De praktijk beschikt over twee locaties. In Amsterdam-West in de Spaarndammerbuurt zijn we gevestigd in het Sociaal Medisch Centrum ‘SpaarndammerHout’. Voorheen Sociaal Medisch Centrum 'De Houtrak' in de Houtrijkstraat. Sinds januari 2009 zijn we verhuisd naar de Spaarndammerstraat. SMC SpaarndammerHout is een multidisciplinaire setting waar we samenwerken met Huisartsenpraktijk Spaarndammerbuurt, Centram (sociaal raadslieden, maatschappelijk werk en ouderenzorg), een diëtiste, een ergotherapeute, een psycholoog, een sociaal psychiatrisch verpleegkundige(SPV-er), een diabetes- en COPD-verpleegkundige en een acupuncturist.

De tweede praktijkruimte is gelegen aan de Oostelijke Handelskade 140, binnen Huisartsenpraktijk 'De Oostkaap' in Amsterdam-Oost. In 'De Oostkaap' is er samenwerking met een huisarts, psycholoog, haptonoom en acupuncturist.

Onze therapeuten zijn breed opgeleid, onder andere in de manuele therapie, cranio-sacraal therapie en haptonomie. Hierdoor hebben wij een ruime kijk op de problemen van onze patiënt. We benaderen klachten op een persoonlijke wijze en kijken naar de mens als geheel.

Binnen deze holistische visie kijken we niet alleen naar de klacht, maar ook naar de onderliggende oorzaak. Ontspanning en bewustwording zijn bij alle therapeuten belangrijke aspecten binnen de behandeling.

Binnen het team wordt nauw samengewerkt en gebruik gemaakt van elkaars expertise. Hierdoor vullen wij elkaar aan en behouden we onze brede blik.

We werken met speciale programma's voor patiënten met rugklachten, schouderklachten en bekkenklachten. Hierin is plaats voor zowel manuele therapie, ontspanning en actieve revalidatie.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Op werkdagen zijn we per telefoon bereikbaar op het nummer:

020 - 686 29 32

Per mail zijn we bereikbaar via info@corver-fysiotherapie.nl

Daarnaast is er de mogelijkheid om contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website.

manuele therapie, fysiotherapie, hoofdpijn, schoudernetwerk, ontspanning, dry needling

Corver Fysio- en Manueletherapie BV

Fysiotherapie

Adres

Spaarndammerstraat 73 H
1013 TB AMSTERDAM

Contact

Tel. 020-6862932
E-mail info@corver-fysiotherapie.nl
Website www.corver-fysiotherapie.nl

Gegevens aanpassen