Ellen Skin, Body & Mind

Locatie op kaart niet juist?

In mijn unieke praktijk ben ik, door mijn holistische werkwijze, in staat om jou van binnen en van buiten te laten stralen. Mijn werkwijze houdt in dat ik naast professionele begeleiding bij emotionele, lichamelijke en psychische klachten ook schoonheidsbehandelingen met 100% natuurlijke producten en lichaamsmassages kan bieden. Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Ga dan direct door naar één van de onderdelen SKIN, BODY of MIND. Natuurlijk is het ook mogelijk om alle behandelingen en sessie’s met elkaar te combineren.

In de praktijk wordt ook bij alle lichaamsmassages gewerkt met 100% natuurlijke producten van de merken Chi en Lakshmi. Deze producten zijn uiteraard dierproefvrij en waar mogelijk biologisch. Een weldaad voor de huid en door de heerlijke geuren van de essentiële oliën een zeer ontspannen of verkwikkende ervaring.

Naast de lichaamsmassages kun je ook kiezen om door middel van Reiki of Klankschalen weer in balans te komen. Wil je meer weten over jezelf kies dan voor tenenlezen.

Schoonheidsspecialiste Therapeut Masseur

Ellen Skin, Body & Mind

Schoonheidsspecialiste
bedrijfslogo

Adres

saksenpoort, 2
3991 JN HOUTEN

Contact

Tel. 0306380101
Website https://skinbodymind.nl

Gegevens aanpassen