Smaeck! Kaas&Delicatessen

Locatie op kaart niet juist?

Aan de Dorpsstraat 4 in Oisterwijk, ligt de gezellige, authentieke kaas- en delicatessenzaak Smaeck!. Het voormalige ‘Kaaspijpje’ wordt sinds 2011 gerund door eigenaren Anoek Jansen op de Haar en Frank Heuvelmans. Je koopt bij Smaeck! unieke, eerlijke en heerlijke hartige lekkernijen.

Het assortiment van Smaeck! is gevarieerd. Naast een ruime keuze aan kazen, zowel binnenlandse als buitenlandse soorten, heeft Smaeck! diverse broodsoorten, goede wijnen, huisgemaakte salades en hartige lekkernijen.

Bovendien verschillende huisgebrande noten en tapas als olijven, tapenades en gevulde paprika. Uw bestelling van kaas of vleeswaren wordt vers voor u gesneden, uw lunch ter plekke klaargemaakt. Samengestelde schotels en/of een compleet buffet behoren tot de mogelijkheden.

Versheid en eerlijke producten staan bij ons hoog in het vaandel. Voortdurend zijn we op zoek naar streekproducten en producten die op een ambachtelijke en eerlijke manier zijn gemaakt.

De lekkerste kazen, verse broodjes en croissants, huisgemaakte salades en de befaamde Filet du Parma haalt u voortaan ook gewoon op zondag. we zijn zondags geopend van 9.00 uur tot 14.00 uur. U bent gewoon welkom maar wilt u niet misgrijpen of onnodig wachten? Plaats dan een bestelling!

kaas vleeswaren belegde broodjes catering noten vers verse relatiegeschenken cadeau pakketten

Smaeck! Kaas&Delicatessen

Detailhandel

Adres

Dorpsstraat 4
5061 HK OISTERWIJK

Contact

Tel. 013-5285155
E-mail info@smaeckoisterwijk.nl
Website www.smaeckoisterwijk.nl

Gegevens aanpassen