Visscher Culemborg

Locatie op kaart niet juist?

Visscher Autogroep is één van de toonaangevende autobedrijven in Midden-Nederland. Wij bieden een totaalconcept op het gebied van het nieuwe vervoer.

Naast zes sterke merken voor personenauto's en twee voor bedrijfswagens voeren we twee universele onderhoudsformules, we verrichten schadeherstel, verzorgen zakelijke én private lease contracten en we zijn actief in autodelen en het verhuren van oldtimers. Dat alles doen we in nauwe verbondenheid met onze omgeving.

Van harte welkom in één van onze showrooms.

Binnen onze organisatie hebben wij het welzijn van mensen op het oog door ze medezeggenschap te geven in de bedrijfsvoering en veilige arbeidsomstandigheden. Door afvalscheiding en het gebruik van zonnepanelen dragen wij bij aan een betere planeet en door sociale sponsoring en het meedenken in werkgelegenheid creeren we naast economische winst, maatschappelijke winst.

Bij ons gaat het om meer dan alleen de verkoop van auto’s. Het gaat om het totaalconcept waarbij zowel de klant als de onderneming tevreden is met het eindresultaat. Vanuit deze gedachte is de volgende missie ontstaan: ‘Uw klanttevredenheid, ons doel’. Om dit te bereiken zet Visscher Autogroep zich in voor de klant onder het motto ‘Visscher gaat verder’. Met dit motto toont Visscher Autogroep aan dat ze zich inzetten voor de klant om iedere klant tevreden te stellen.

Visie: ‘Wij gaan voor gastheerschap, prijs/kwaliteit, keus en duurzaamheid’.

Op dit moment geen.

Visscher Culemborg

Autodealer

Adres

Pascalweg 29
4104 BE CULEMBORG

Contact

Tel. 0345-545500
Website https://www.visscher.nl/

Gegevens aanpassen