Locatie op kaart niet juist?

De naam CUVO staat voor Coöperatieve Uitvaartvereniging De Volharding. CUVO is dus een coöperatie. Dit houdt in dat CUVO zich richt op de wensen van haar leden. Ons doel is er voor te zorgen dat niemand in de regio Haaglanden zich zorgen hoeft te maken over een passende uitvaart. Dat doen wij door de kosten laag te houden en mogelijkheden aan te bieden om te sparen.

Na een overlijden neemt CUVO alle zorg uit handen, wij organiseren en begeleiden een crematie of begrafenis helemaal naar wens. Maar wij zijn er ook op andere momenten. CUVO legt uw persoonlijke uitvaartwensen tijdig vast. Ook maken wij het makkelijk om voldoende te sparen, zodat nabestaanden niet voor verrassingen komen te staan. CUVO uitvaartzorg is werkzaam in de regio Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer en het Westland. Wij zijn een coöperatieve vereniging zonder winstoogmerk.

Een onderwerp waar u misschien niet zo makkelijk over praat: uw eigen uitvaart. Maar als u overlijdt, dan is het voor uw nabestaanden wel heel fijn om te weten wat uw wensen zijn. Dat voorkomt veel lastige keuzes op een moment vol verdriet. CUVO helpt u met het vastleggen van uw wensen. Daarvoor gaan wij graag met u in gesprek. Als u dat wilt, leggen wij in detail vast wat uw wensen zijn, hoe u zou willen dat het afscheid verloopt, wat vooral wel en wat vooral niet de bedoeling is.

Wat kost een uitvaart eigenlijk? Dat is helemaal afhankelijk van wat uw wensen zijn, of u kiest voor begraven of cremeren, waar er afscheid wordt genomen, hoeveel mensen er aanwezig zijn, maar ook andere keuzes zijn bepalend voor de totale uitvaartkosten, zoals de kist, het vervoer, de dragers en de catering die aangeboden wordt aan de belangstellenden. Met de CUVO Calculator kunt u eenvoudig een berekening maken en deze bewaren. CUVO is helemaal transparant over alle kosten. De begroting wordt bij een uitvaart altijd vooraf met u doorgesproken.

uitvaart, uitvaarten, uitvaartzorg, uitvaartondernemer, begrafenisondernemer

Cuvo Uitvaarten

Begrafenis

Adres

Ockenburghstraat 29
2553 AA DEN HAAG

Contact

Tel. 070-3469571
Website https://www.cuvo.nl/

Gegevens aanpassen