Locatie op kaart niet juist?

Promotion Products Services uit Nuenen is 23 jaar geleden gestart met een eigen drukkerij en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een modern en veelzijdig bedrijf. Hoewel er inmiddels genoeg bedrijven zijn die relatiegeschenken en promotiemateriaal aanbieden, is er als PPS maar één. Naast de tientallen jaren aan ervaring heeft Promotion Products Services alles in huis om klanten snel en tot tevredenheid te helpen. Het bedrijf beschikt over alle vormen van het productieproces (van zeefdruk en tampondruk tot borduren), ruim 60.000 artikelen en mogelijkheden tot verpakken en vervoeren.

Voordat wij uw opdracht in productie nemen ontvangt u van ons een digitale drukproef. Hierop ziet U een projectie van uw logo op het door u gekozen product. Het is zeer belangrijk dat u deze digitale drukproef goed controleerd op alle vermelde gegevens. Indien u akkord bent met deze digitale drukproef dat kunt u dit eenvoudig door een mailtje bevestigen waarna uw opdracht automatisch in onze eigendrukkerij in productie word genomen.

De levertijd van u product is afhankelijk van een aantal factoren. Echter omdat het gehele productie proses bij ons in de eigendrukkerij plaatsvind kunnen wij indien noodzakelijk binnen 1 dag leveren. Veel producten staan bij ons op voorraad echter er zijn ook producten die mij niet dagelijks verkopen en dan is de levertijd afhankelijk van de beschikbaarheid van het product. Echter door onze uitgebreide contacten bij bijna alle leveranciers kunnen wij u altijd tegemoed komen met een supersnelle levering!

Sportprijzen, Workwear, premiumgifts, promotietextiel, bedrijfskleding, relatiegeschenken, promotiemateriaal, Banners, vlaggen, Give-a-ways

Promotion Products Services

Relatiegeschenken
bedrijfslogo

Adres

de Huufkes 2
5674 TM NUENEN

Contact

Tel. 040-2842338
Fax 040-2835358
E-mail info@pps-nuenen.nl
Website www.pps-nuenen.nl

Gegevens aanpassen