Hoogsensitief.nu

Locatie op kaart niet juist?

Online platform waarop vraag en aanbod van hulp, events en literatuur m.b.t. hoogsensitiviteit samenkomt. Biedt ook ondersteuning aan professionals die werken
met hoogsensitieve personen (HSP).

Zoek je een goede coach of therapeut die jou kan begeleiden bij je hoogsensitiviteit, maar kan je niemand vinden? Zou je graag meer willen lezen over hoogsensitiviteit of praktische handvatten willen krijgen voor de opvoeding van je gevoelige kind? Welkom op Hoogsensitief.nu, hét platform voor hoogsensitiviteit! Grote kans dat je hier gaat vinden wat je zoekt.

Een goede HSP-coach kan hoogsensitiviteit herkennen en het goed onderscheiden van andere persoonlijkheidskenmerken en eventuele stoornissen. Bovendien kan een coach voor hoogsensitieve mensen helder en begrijpelijk uitleggen wat hoogsensitiviteit is en wat het voor jou persoonlijk inhoudt om hoogsensitief te zijn. Dankzij een goede hoogsensitiviteit coach voel je je meer begrepen en zal je snel meer eigenwaarde en een grotere innerlijke tevredenheid ontwikkelen. Van iedere HSP-coach op deze site is een profiel gemaakt. Aan de hand van dit profiel kun je zien welke opleiding(en) ze hebben gevolgd en welke ervaring ze hebben opgedaan. Neem snel een kijkje op onze website!

hoogsensitief, hoogsensitiviteit, hooggevoelig, hooggevoeligheid, HSP, HSK, coaching, praktijken

Hoogsensitief.nu

Coaching

Adres

Maskerbloemlaan 3
3452 BA VLEUTEN

Contact

Tel. +31628654362
E-mail administratie@hoogsensitief.nu
Website https://www.hoogsensitief.nu/

Gegevens aanpassen