Lassus Tandartsen Keizersgracht

Locatie op kaart niet juist?

Lassus Tandartsen is een aantrekkelijke en moderne tandheelkundige praktijk met 2 vestigingen in Amsterdam. Wij zijn gevestigd in het centrum van Amsterdam en in Amsterdam-Zuid. Ons doel is om cliënten te helpen hun gebit hun hele leven lang te behouden. Dit doen we door een combinatie van kwalitatief hoogwaardige tandheelkunde en een mensgerichte werkwijze.

Voorkomen is beter dan genezen. Bijna alle tandheelkundige problemen kunnen door een afdoende mondhygiëne voorkomen worden. Wij willen u daar graag bij helpen. Preventie staat daarom in onze praktijk centraal.

Vanuit onze filosofie werken wij bij nieuwe én bestaande cliënten vanuit een speciaal voor uw gebit opgesteld behandelplan. Meestal is het doel van dit plan om uw gebit uw hele leven lang te behouden. Dit plan wordt samen met u opgesteld. Een behandeling van uw gebit kan pas beginnen nadat de huidige gebitssituatie, uw persoonlijke wensen en een stappenplan met u is opgesteld. Dit is uiteraard anders indien u een spoedgeval heeft, u wordt dan gelijk behandeld. Voor een spoedgeval kunt u bellen naar 020 4713 137.

tandarts

Lassus Tandartsen Keizersgracht

Tandartspraktijk
bedrijfslogo

Adres

Keizersgracht 132
1015 CW AMSTERDAM

Contact

Tel. 020-4221912
Website www.lassustandartsen.nl

Gegevens aanpassen