Sloepdelen Amsterdam

Locatie op kaart niet juist?

Huur een sloep en ervaar Amsterdam op unieke wijze. Vaar zelf met een boot door de Amsterdamse grachten en geniet van de vrijheid en het schitterende uitzicht. Bij Sloepdelen is een boot huren heel makkelijk en zo geregeld.

In 2007 is Sloepdelen begonnen met de verhuur van elektrische sloepen in Amsterdam. Enkele jaren later zijn de activiteiten uitgebreid naar Leiden, Utrecht en Haarlem. (Den Haag komt in 2017)

Over de jaren is flink geïnvesteerd in de sloepen, het onderhoud en de gebruikservaring. Door de schaalvergroting die heeft plaatsgevonden de laatste 5 jaar is er voor het onderhoud een vaste partner aangetrokken. Verder is het personeelsbestand van Sloepdelen uitgebreid naar ruim 10 personen. Tijdens deze uitbreidingen is er ook een zelf ontwikkeld reserveringssysteem in gebruik genomen wat continu verbeterd en verder geoptimaliseerd wordt.

Al met al is Sloepdelen over de jaren flink gegroeid, door de verhoogde capaciteit en het extra personeel kunnen we nu nog meer voor onze klanten betekenen. Naast losse verhuur verzorgen we ook evenementen in meerdere steden.

Heb je nog een vraag? Misschien staat het antwoord bij de Veelgestelde vragen. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.

bootverhuur, sloep huren Amsterdam

Sloepdelen Amsterdam

Verhuur

Adres

Nassaukade 69
1052 CR AMSTERDAM

Contact

Tel. 020-4191007
Website https://sloepdelen.nl/sloep-huren-amsterdam/

Gegevens aanpassen