Perfect Housing BV

Locatie op kaart niet juist?

Perfect Housing is in staat om u een brede selectie van beschikbare appartementen te bieden, nauwkeurig gecontroleerd, veilig en ideaal voor expats, zakelijke professionals en bedrijven.
Perfect Housing vraagt geen vergoeding aan huurders of eigenaren. Wij werken samen met lokale en internationale partners om u in contact te brengen met Home Search op maat, speciaal aangepast aan iedere unieke situatie. Onze partners, die de Home Search service aanbieden, doen dit volgens het no-cure, no-pay principe.

Verhuizen naar een ander land of een andere stad kan een grote uitdaging zijn. Daarom zijn wij er om u daarbij te helpen: wij bieden u een scala aan huurwoningen in heel Nederland.
Perfect Housing is de meest vooraanstaande website voor huurappartementen in Nederland. Wij werken samen met een scala aan internationale en nationale partnermakelaars en we bieden specifiek geselecteerde appartementen aan door het hele land.

Bent u geinteresseerd in onze diensten, wilt u met ons samen werken of heeft u andere vragen? Kies alstublieft één van de formulieren op onze website en vul uw gegevens in zodat wij of onze home search partner contact met u kan opnemen.

Op dit moment geen.

Perfect Housing BV

Verhuizen

Adres

Bloemgracht 63
1016 KG AMSTERDAM

Contact

Tel. 020-5241100
Fax 020-5241109
Website https://www.perfecthousing.com/nl/

Gegevens aanpassen