Raca Batteries Nederland BV

Locatie op kaart niet juist?

Raca Batteries is producent en leverancier van accu’s, batterijen, noodverlichting, portofoon accessoires en meer op het gebied van elektronica en techniek.

Zo vindt u op onze website het grootste online assortiment van vervangbare accu's voor onder andere industriële laad- en torenkraanbedieningen, portofoons en powertools. Daarnaast zijn wij expert in noodverlichting en kunnen diverse merken armaturen en noodverlichting accu's aanbieden. Bestelt u voor 15:00 uur en is uw product op voorraad, dan heeft u deze de volgende werkdag al binnen! Bij ons is goede service van groot belang.

Onze expertise blijft niet beperkt binnen onze landgrenzen. Ook op internationaal niveau bieden wij u voor iedere toepassing een oplossing onder de naam Raca Parts. Onze vervangende batterijen zijn vervaardigd met dezelfde "performance" cellen als de originele batterijen.

accu, accu’s, batterij, batterijen, noodverlichting, portofoon accessoires, headset, headsets, powertool, boormachine, heine, zaklamp, zaklampen, hoofdlamp, medisch, acculader, knoopcel, pictogrammen, remote control,

Raca Batteries Nederland BV

Webshop
bedrijfslogo

Adres

Satellietbaan 22
2181 MJ HILLEGOM

Contact

Tel. 0252-227070
Fax 0252-533922
E-mail info@raca.nl
Website www.racabatteries.nl

Gegevens aanpassen