Locatie op kaart niet juist?

316L.NL is de leverancier van RVS bevestigingsmateriaal en RVS producten voor de jachtbouw. De bevestigingsmaterialen bieden wij zowel in RVS A2 als in zeewaterbestendig RVS A4 aan.

Wij hebben gote voorraden RVs bevestigingsmateriaal: zeskantbouten DIN 933, Inbusbouten DIN 912, Inbus-platverzonken bouten DIN 7991, Inbus-bolkopbouten ISO 7380, Moeren 934, Zelfborgende moeren DIN 985, Sluitringen DIN 125, Carrosserieringen DIN 9021, Veerringen DIN 127 en meer van dat sooort gangbare producten. Voor de jachtbouw en industrie houden wij een grote voorraad D-sluitingen, Karabijnhaken, Wantspanners, Draadspanners, Staaldraad, Staaldraadklemmen en alle artikelen die je zoal kan vinden in een watersportwinkel.

Wij zijn begonnen met RVS artikelen voor watersportbranche. Deze producten leverden wij voornamelijk aan watersportwinkels en jachtbouwers. Wij begonnen direct al met een leveringsprogramma van meer dan 1.000 artikelen. Doordat wij wat later een compleet programma zijn gaan bieden van zowel RVS Producten voor de watersportbranche (die ook in andere braches vaak prima bruikbaar bleken) als RVS Bevestigingsmateriaal zijn wij ook interessant geworden voor klanten buiten de watersport. Inmiddels is het grootste deel van onze klanten buiten de watersportbranche te vinden. B.v. in de Architectuur (RVS staaldraad en toebehoren), Tentenmakers (RVS spanners en staaldraad), Algemene machinebouw (RVS bevestigingsmateriaal), Fabrikanten van fietsen (RVS bevestigingsmateriaal) en nog veel meer..

316L, RVS Schroeven, RVS Bouten, RVS Moeren, RVS Scharnieren

316L

Bouw

Adres

Liedeweg 39
2065 AK HAARLEMMERLIEDE

Contact

Tel. 023-5344602
Website www.316L.nl

Gegevens aanpassen