Salarisadministratie & Personeelsadvies K.A.P. BV

Locatie op kaart niet juist?

Salarisadministratie & Personeelsadvies K.A.P. BV is een salarisadministratiekantoor. Wij bieden salarisadministratie voor alle branches.

Salarisadministratie & Personeelsadvies K.A.P. BV te Klazienaveen bestaat inmiddels negen jaar. Na 23 jaar voor de grootste accountantskantoren in Nederland te hebben gewerkt zijn wij op 1 januari 2009 ons eigen salarisverwerkingskantoor gestart. Nu, zeven jaar verder is onze klantenportefeuille meer dan verdubbeld en scoren we op ons recent gehouden klanttevredenheidsonderzoek(met een respons van 90%) gemiddeld een 9.3.

Salarisadministratie & Personeelsadvies K.A.P. BV is gespecialiseerd in het verzorgen van salarisadministraties voor alle branches. Daarbij benadrukken wij dat wij een salarisadministratie zijn en geen verwerkingsbureau. "U mag de specialistische kennis bij ons verwachten".
Het enige wat u hoeft te doen is de periodieke mutaties doorgeven.

Na een uitgebreide vaktechnische beoordeling van de aangeleverde mutaties vind de verwerking plaats. U kunt er vanuit gaan dat bij de verwerking uitgebreid is gekeken naar de fiscale en sociaal verzekeringstechnische (on)mogelijkheden.
En valt er ergens iets terug te verdienen in de vorm van bijvoorbeeld een loonkostensubsidie dan zullen wij u daarvan natuurlijk in kennis stellen.

Interesse? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Salarisadministratie Loonadministratie Personeelsadvies

Salarisadministratie & Personeelsadvies K.A.P. BV

Administratie

Adres

Brugstraat 50
7891 AR KLAZIENAVEEN

Contact

Tel. 0591393333
Website https://www.kaptrechsel.nl

Gegevens aanpassen