Het Schuttingmenneke

schuttingen

Afbeelding niet juist?

In alle rust in uw tuin recreëren?
Dat kan met een schutting van Het Schuttingmenneke.

De tuin is steeds meer een gebied geworden waar men graag in verblijft en recreëert. Een schutting zorgt er voor dat u daar in alle rust en privacy van kunt genieten.

Schuttingen zijn er in diverse soorten en maten. Veel aanbieders hebben zich gespecialiseerd in één soort schutting. Het Schuttingmenneke plaatst alle schuttingen waarin hout en/of composiet is verwerkt.

Niet iedereen houdt van dezelfde schuttingen. Daarom heeft het Schuttingmenneke alle mogelijkheden voor een schutting in zijn assortiment. U kunt zelf aangeven hoe u uw nieuwe schutting samenstelt, het Schuttingmenneke zorgt dat alles netjes wordt geleverd en gemonteerd.

Ook uw kinderen heeft u graag om u heen in uw eigen tuin. Verras hen daarom met een eigen speeltoestel. Het Schuttingmenneke levert speeltoestellen van het gerenomeerde merk Blue Rabbit.

Wilt u niet bij de eerste de beste regendruppels naar binnen moeten vluchten, kunt u Het Schuttingmenneke een overkapping of veranda laten plaatsen. Dit gebeurt met dezelfde instelling als we altijd bij de schuttingen hebben gedaan.

Ook uw huisdieren hoeven niet in weer en wind buiten te blijven. Hiervoor heeft Het Schuttingmenneke verschillende dierenverblijven in de aanbieding. KOm gerust eens langs in Lierop om u te informeren naar de mogelijkheden.

Wat vooraf ging:
In de beginjaren negentig begon ik als zelfstandig schuttingbouwer in opdracht schuttingen te plaatsen. Dit heb ik een tiental jaren gedaan, waarna ik een andere baan kreeg aangeboden. Na enkele omzwervingen in diverse beroepen en wederom als zelfstandige ging ik me beraden wat ik nu het allerleukste vond van wat ik ooit in mijn beroepsleven heb gedaan. Dat bleek toch schuttingbouwer te zijn.

Vandaar dat ik in 2015 weer begonnen ben als onderaannemer in de schuttingbouw. Het werk beviel me wel, maar de samenwerking met de opdrachtgever was veel minder. Begin 2016 heb ik dan de knoop doorgehakt en ben geheel voor mezelf begonnen.

Ik vind dat ik alleen een schutting wil en kan plaatsen zoals ik die bij mij thuis ook zou willen. Niet dat ik u mijn smaak wil opdringen, maar wel dat de geboden schutting zodanig opgeleverd wordt dat ik er trots op ben dat ik deze geplaatst heb.

schutting, tuinomheining, tuinschutting, hout-beton schutting, blokhut, veranda, overkapping, speeltoestel, Moose farg verf, dierenverblijven

Het Schuttingmenneke

schuttingen

Adres

Achterbroek 20
5715 BM LIEROP

Contact

Tel. 0628839338
E-mail [email protected]
Website www.schuttingmenneke.nl

Gegevens aanpassen