Locatie op kaart niet juist?

Bij Sportspalace kun je terecht als je wil fitnessen, een personal trainer wil inhuren of wil ontspannen in het wellness gedeelte.

Zoveel mensen, zoveel wensen: wij begrijpen dat sommige sporters alleen voor cardio komen, terwijl andere sporters misschien liever de groepslessen doen. Omdat wij het belangrijk vinden dat we aan de wensen van iedere sporter te voldoen, hebben wij een groot aanbod aan faciliteiten. Ontdek SportsPalace de Huet in Doetinchem!

Onze sportschool in Doetinchem beschikt over 4 zalen: fitness/cardio, groepslessen, spinning en een zaal voor megawalk. In onze zaal voor groepslessen worden elke dag vele verschillende groepslessen aangeboden, van Zumba en Yoga tot Spinning en Body Pump. Wil je weten welke groepslessen wij nog meer in onze sportschool in Doetinchem aanbieden? Kijk dan op op het groepslesrooster voor deze vestiging. Zo weet je direct op welke dagen en tijden jouw favoriete groepslessen gegeven worden!

Je zult het ongetwijfeld herkennen: je hebt goede voornemens, wil vanaf nu gezonder gaan leven en écht fit worden. In het begin gaat dit best goed. Je traint hard en bent een trouwe bezoeker van de sportschool. Maar na een tijdje verlies je jouw motivatie en boek je nog maar weinig progressie. Wat nu? Een goede personal trainer kan je hierbij helpen! Hij of zij zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft en dat je je doelen zult behalen.

Daarnaast is er ook ruime plek voor wellness! Even écht helemaal tot rust komen? Verwen jezelf: kom langs bij onze wellness in Nijmegen, Doetinchem, Zutphen of Zieuwent. Geniet van alles wat onze vestigingen te bieden hebben. Benieuwd naar ons aanbod? Lees dan snel verder.

Personal trainer, fitness, wellness

Sportspalace

Sport

Adres

Mercuriusstraat 22
7006 RL DOETINCHEM

Contact

Tel. 0314-361707
Website https://www.sportspalace.nl/sportschool-doetinchem/

Gegevens aanpassen