Locatie op kaart niet juist?

Ben ik eigenlijk wel echt in Ketose? Een vraag die u zichzelf eigenlijk liever niet stelt, u wilt het gewoon zeker weten! Bij KetoCheck produceren wij hoogwaardige Ketose test strips die deze vraag eenvoudig voor u beantwoorden.

De KetoCheck ketose test strip is het middel om te controleren of u in ketose bent. Tenzij u er 100% zeker van bent dat u alles goed doet is de KetoCheck eigenlijk onmisbaar. Volgt u bijvoorbeeld een koolhydraatarm dieet zoals Paleo , Atkins, Cambridge of Ketogeen, of bent u als(top) sporter hard aan het werk om het vet percentage omlaag te krijgen, dan zijn de ketoCheck ketose test strips echt onmisbaar.

Sinds 1999 produceren wij urine teststrips. Met de komst van Koolhydraatarme en Ketogene dieet vormen als Atkins, Paleo en Ketose steeg de vraag naar Ketonen teststrips. Wij hebben ons extra toegespitst op de productie van Ketosticks, de KetoCheck.

Wij leveren enkel de hoogste kwaliteit. Vandaag besteld is morgen in huis! Niet goed? Geld terug.

KetoCheck Ketose teststrips (Keto strips) worden veelvuldig gebruikt en aanbevolen door professionals zoals voedingsdeskundigen, dieetisten, sportartsenen sportscholen. Deze Proffesionals gebruiken veelal onze test strips als controle middel bij Paleo, Atkins en Ketogene dieetvormen. Speciaal voor deze groep professionals heeft Ketocheck speciale aanbiedingen. Voor de mogelijkheden, leveringsvoorwaarden en prijzen neem eenvoudig en vrijblijvend contact op via [email protected]

Ketose strips KetoCheck Ketosticks Ketosestix

KetoCheck.nl

Webshop

Adres

Huygensstraat 109
5283 JL BOXTEL

Contact

Tel. 0641525640
E-mail [email protected]
Website Www.ketocheck.nl

Gegevens aanpassen