Bruiloftband coverband Nightwind

Locatie op kaart niet juist?

Bruiloftsband en allround coverband Nightwind is de top feestband voor jullie bruiloft en bedrijfsfeest!

Als trio of als xxl partyband met een groovy dj en een swingende blazerssectie, wij maken van elke bruiloft, bedrijfsfeest of evenement een knalfeest.

En allround coverband Nightwind is ook nog eens een héél betaalbare professionele feestband!

Coverband Nightwind is als je een feest organiseerd, of als als jullie gaan trouwen de perfecte feestband en de ultieme bruiloftband en heeft in de loop der jaren als coverband al velen honderden bedrijfsfeesten, evenementen en bruidsparen de avond van hun leven mogen bezorgen. Afhankelijk van jullie budget kun je zelf de band samenstellen van 3 tot zelf 9 personen. Of het nu om 30 of 2000 gasten gaat bij coverband & bruiloftband Nightwind gaat het dak er af en is alles tot in de puntjes geregeld.

Nightwind is een coverband & bruiloftband met een modern en swingend repertoire, een mooie sfeervolle lichshow en perfect high-end geluid. Deze staan garand voor een swingende bruiloft of bedrijfsfeest om nooit te vergeten! Waarom Nightwind als coverband voor je bruiloft of feest, nu lees eens in ons gastenboek de enthousiaste en vele leuke reacties van onze klanten & bruidsparen; die spreken voor zich!

coverband, bruiloft band, bruiloftsband, feestband, bruiloft muziek

Bruiloftband coverband Nightwind

Band

Adres

veldweg 12
5704 AL HELMOND

Contact

Tel. 0648795197
Website www.nightwind.nl

Gegevens aanpassen