Hoveniersbedrijf ’t Höfke

Locatie bijwerken?
Hoveniersbedrijf ’t Höfke uit Overloon is actief in heel Oost-Brabant en Noord-Limburg.

De geschiedenis van ’t Höfke gaat terug naar 1990. In dat jaar werd het hoveniersbedrijf opgericht door tuinontwerper en hovenier Margo Bouwens. Inmiddels is hoveniersbedrijf ’t Höfke uitgegroeid tot een gerenommeerde partner voor particulieren en bedrijven.

Het gepassioneerde en enthousiaste team van ’t Höfke staat trotse tuinbezitters bij die professionele hulp nodig hebben op het gebied van tuinontwerp, aanleg, structureel onderhoud, complete renovatie, (sier)bestrating, metselwerk of bijvoorbeeld beregening. Dit alles gebeurt in eigen beheer.

Om tot de (bedrijfs)tuin van uw dromen te komen, werken we bij ’t Höfke altijd volgens vier principes:

1. Groen en verharding in balans
2. Hoog en laag in balans
3. Rust en privacy in balans
4. Werken en genieten in balans

Elke tuin is uniek. Om de tuin van uw dromen waar te maken, werken we bij ’t Höfke altijd volgens heldere stappen. Het begint met een (vrijblijvend) adviesgesprek om uw wensen in kaart te brengen. Vervolgens werken we het advies uit tot een digitaal ontwerp. Hierna gaan de handen uit de mouwen en beginnen we met de tuinaanleg of -renovatie volgens een planning. Indien gewenst kunnen wij uw tuin met structureel of seizoensgebonden onderhoud altijd keurig verzorgd houden.

Interesse? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Hoveniersbedrijf, Hovenier, Tuinadvies, Tuinontwerp, Tuinrenovatie, Tuinonderhoud, Tuinschets, Seizoensgebonden onderhoud

Hoveniersbedrijf ’t Höfke

Hovenier

Adres

Baansestraat 24
5825 BX OVERLOON

Contact

Tel. 0478-569458
Fax 0478-569459
Website https://www.hethofkeoverloon.nl/

Gegevens aanpassen