Cokesovenproducten | Vuurvaste stenen

Dagdeal (468x60)

Adressen van bedrijven die cokesovenproducten zoals vuurvaste stenen vervaardigen. Tevens telefoonnummers, e-mailadressen en websites van deze bedrijven in Nederland. Zoek op bedrijfsnaam/trefwoord en plaats of ga via de hoofdrubrieken (homepage) en subrubrieken naar provincies, gemeenten en plaatsen en vind het door u gewenste bedrijf dat cokesovenproducten vervaardigt.

Cokes is een soort steenkool dat door middel van een speciale behandeling (thermolyse van vermalen steenkool) gereinigd is om het zo tot een zuivere brandstof te maken. Cokes dient voornamelijk als een reductiemiddel bij het produceren van ruw ijzer. Tevens wordt cokes veel gebruikt als dragermateriaal in hoogovens voor de pellets en sinter.

Milieu Centraal

Informatiepunt voor groene energie

Milieu Centraal levert informatie over het mileu in combinatie met energie. Zo zijn er enkele webpagina's toegewijd aan de functie, milieutechnische eigenschappen en energiewaarde voor fossiele brandstoffen te vinden. Ook zijn voor alle soorten brandstoffen de voor- en nadelen opgesteld.

Contact:
Herculesplein 357
3584 AA Utrecht
Telefoon: 030 - 23 05 070
Fax: 030 - 23 05 071
E-mail: info@milieucentraal.nl
Website: http://www.milieucentraal.nl/

Weekdeals (468x60)

Trefwoorden uit deze branche

ondernemersvereniging, brancheorganisatie, regelgeving, vergunning, bond, cokes, cokesoven, product, producten, cokesovenproducten, steenkool, brandstof, schoon, reductiemiddel, dragermateriaal, milieu