Sloopbedrijven

Dagdeal (468x60)

Adressen van sloopbedrijven. Tevens telefoonnummers, e-mailadressen en websites van sloopbedrijven in Nederland. Zoek op bedrijfsnaam/trefwoord en plaats of ga via de hoofdrubrieken (homepage) en subrubrieken naar provincies, gemeenten en plaatsen en vind het door u gewenste sloopbedrijven.

Bij het slopen van gebouwen, wordt het hele gebouw in zijn geheel afgebroken. Er zijn enkele redenen te bedenken waar het slopen van gebouwen zinvol is. Eén van de voornaamste reden is om plek vrij te maken voor nieuwe constructies. Een andere belangrijke reden kan zijn dat materialen hergebruikt moeten worden. Als dit het doel van de sloop is, zullen zoveel mogelijk materialen intact gehouden worden. Een mogelijke derde reden om gebouwen te slopen, is omdat een gebouw in een dergelijke mate in verval is geraakt dat het niet meer bruikbaar is. Renovatie is soms een optie, maar er zijn ook momenten waar het voordeliger is om het hele bouwwerk te slopen.

Veras

VERAS, Belangenvereniging voor Sloopaannemers in Nederland.

VERAS (Vereniging voor Aannemers in de Sloop) houdt zich voornamelijk bezig met het promoten van certificaten voor sloopaannemers, het milieukundig en duurzaam slopen en het verbeteren van de arbeidsomstandigheden. VERAS steunt ook nieuwe technische ontwikkelingen op het gebied van sloopwerkzaamheden.

Het adres van het secretariaat is:
Postbus 159
4190 CD GELDERMALSEN
Tel: 0345-471390
Fax: 0345-471381
E-mail: info@sloopaannemers.nl
Website: http://www.sloopaannemers.nl

Weekdeals (468x60)

Trefwoorden uit deze branche

sloopbedrijven, slopen, slopen van gebouwen, gebouwensloop, huis, onroerend goed, roerend goed, bouwwerk, totaalsloop, vereniging, bond, brancheorganisatie, regelgeving, vergunning