Triumfus Onion Products Onion Sets BV

Locatie op kaart niet juist?

Vakmanschap, grote betrokkenheid en passie: dat is waar TOP Onionsets voor staat. Wij maken onderdeel uit van de TOP Onions groep, een familieonderneming met zo’n 150 vaste medewerkers verdeeld over 6 bedrijven. Al meer dan 25 jaar telen, verwerken en exporteren wij onze plantuien in eigen beheer. Daarnaast bieden wij rechtstreeks van de teler een ruim assortiment plantsjalotten en plantknoflook aan.

Doordat wij zelf telen kennen wij onze rassen door en door. Wij werken nauw samen met verschillende gerenommeerde zaadveredelaars. Samen met hen worden de beste rassen voor zowel de professionele als de hobbymatige teler geselecteerd. Daardoor voldoen onze plantuien aan de hoogste kwaliteitsnormen, alleen de allerbeste rassen komen in aanmerking voor ons teeltprogramma.

Doordat we alles zelf beheren is de kwaliteit gewaarborgd. Gedurende het hele proces worden onze producten zorgvuldig gecontroleerd, vanaf de teelt tot het eindproduct toe. Bij iedere stap in het proces wordt gekeken of de kwaliteit aan onze maatstaven voldoet. Wij kunnen op deze manier altijd voldoen aan de kwaliteitsverwachtingen van onze klanten.

Op dit moment geen.

Triumfus Onion Products Onion Sets BV

Landbouw

Adres

Baarlandsezandweg 5
4431 NJ 'S-GRAVENPOLDER

Contact

Tel. 0113-315050
Fax 0113-315060
E-mail info@toponions.com
Website www.onionsets.eu

Gegevens aanpassen