Cadix Detachering

Locatie op kaart niet juist?

Met een team van gepassioneerde vakspecialisten leveren wij oplossingen voor het ontwerpen, beheren en delen van informatie in de bouw, werktuigbouw en infra. Dat realiseren wij met onze trainingen, oplossingen en detachering. Door de uitgebreide marktkennis van onze professionals zijn wij in staat om passende oplossingen te bedenken én te realiseren.

Bent u als werkgever op zoek naar deskundig en flexibel CAD personeel? Of bent u juist een CAD professional op zoek naar een uitdagende opdracht of functie? In beide gevallen bieden wij hulp! Aan de hand van uw eisen, wensen en situatie kunnen wij voor u op zoek gaan naar de best mogelijke match tussen opdrachtgever en professional.

Met meer dan 20 jaar relevante ervaring helpt Cadix klanten met het verbeteren van de ontwerpprocessen. Dit doen wij door de inzet van onze kennis en toonaangevende ontwerpsoftware van onder andere Autodesk, om zo de processen te versnellen en te verbeteren.

Detachering, CAD personeel, Vacature Cad tekenaar, Opzoek naar een ervaren Cad tekenaar, Cad tekenaars, Vacature Bim modelleur, Functie van BIM modelleur, Aan de slag als BIM modelleur?

Cadix Detachering

Bouw

Adres

Winthontlaan 200
3526 KV UTRECHT

Contact

Tel. 088 2600 800
E-mail cadix.nl@outlook.com
Website https://www.cadix.nl/detachering

Gegevens aanpassen