Flyers | OKO GRAPhia

Locatie op kaart niet juist?

Wilt u een flyer laten ontwerpen om uw product te promoten of een dienst aan te bieden? Dan bent u bij OKO GRAPhia aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele flyers. Of het nu gaat om een aanbieding, evenement of het uitlichten van een product: voor ieder doeleinde levert OKO GRAPhia de meest geschikte flyer ontwerpen tegen de scherpste prijs.

Studio OKO GRAPhia is een creatief ontwerpbureau gevestigd in Dordrecht, gerund door grafisch ontwerper Jacek Galazka. Wij geloven in de kracht van goed ontwerp en communicatie om een organisatie, onderneming, merk, product, dienst of persoon te verbinden met het gewenste publiek.

Onze jarenlange creatieve én technologische ervaring zorgt ervoor dat we altijd aansluiting vinden bij onze klanten en hen kunnen helpen in hun zoektocht naar het beste antwoord op hun vraag. De werkwijze van OKO GRAPhia wordt het best beschreven door de term ‘maatwerk’. Wanneer u als opdrachtgever contact met ons opneemt zullen wij nooit blindelings aan de slag gaan. Meedenken met klanten is onze tweede natuur. OKO GRAPhia koppelt ontwerpkennis aan goede service en betrokkenheid. Persoonlijke aandacht voor de klant staat bij ons centraal.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen vul dan het contactformulier op onze website in en wij mailen u zo snel mogelijk terug.

flyer, ontwerp, reklame, drukwerk

Flyers | OKO GRAPhia

Marketing

Adres

Kasperspad 5
3311 ZE DORDRECHT

Contact

Tel. 0630041951
E-mail info@okographia.com
Website www.okographia.com/flyer.html

Gegevens aanpassen