Hospitality Heroes

Locatie op kaart niet juist?

Hospitality Heroes zoekt, werft, traint en zend uit. We zijn actief in de horeca branche en werken samen met een aantal van de tofste horecabedrijven van Groot Amsterdam. Je kan voor Hospitality Heroes als uitzendkracht werken waar, hoeveel en wanneer je wilt. Ook kan je gewoon doorstromen naar vaste medewerker als je wilt.

De, door ons ouderwets persoonlijk geselecteerde, medewerkers staan garant voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening vooral omdat wij op zoek zijn zijn mensen die graag willen helpen. Tijdens de selectie kijken wij vooral naar houding en gedrag, hartelijkheid en enthousiasme zijn volgens ons de basis van dienstverlening. Daarnaast zal iedere hero tijdens zijn of haar loopbaan een of meerdere trainingen aan de hospitality heroes academy volgen. De medewerker staat centraal maar waar deze pagina eigenlijk mee zou moeten hebben beginnen is de kennis van uw bedrijf. Wij moeten de kennis en cultuur van u onderneming kennen om de juiste match te maken. Meer weten neem dan contact met ons op.

Hospitality Heroes heeft zijn eigen Academy, waar je als hero trainingen aan kunt volgen, zoals bartender trainingen, verkoop trainingen, gastvrijheid trainingen en basis trainingen – ook zonder ervaring willen we graag met je werken!-. De trainingen zijn voor onze kosten. Sterker nog, wanneer je trainingen volgt, schiet je salaris ook omhoog. Interesse? Stuur een mail, vul het contactformulier in, bel of stuur gewoon een bericht via facebook messenger

Werken bij de tofste horecazaken van Amsterdam? Bij ons kan je werken wanneer, hoe vaak en waar je wilt. Wil je Margarita's shaken in Het Amsterdamse Proeflokaal, Fruit de Mer plateaus bouwen in Brasserie Paardenburg, of gewoon keihard knallen op een event in De Arena? Het kan allemaal. Tel daarbij op dat ons salaris hoger ligt dan het gemiddelde in de horeca en dat je intern trainingen kan volgen aan onze academy om jezelf te ontwikkelen .

Abcoude, Hospitality Heroes, Utrecht, Horeca, Uitzend

Hospitality Heroes

Horeca

Adres

Amsterdamsestraatweg 2224
1391 AB ABCOUDE

Contact

Tel. +31294280767
E-mail hospitalityheroes1@gmail.com
Website hospitalityheroes.nl/

Gegevens aanpassen