Locatie op kaart niet juist?

Extendure is het no-nonsense online marketing bureau uit Eindhoven. Wij verzorgen de online marketing voor websites en webshops, in binnen- en buitenland. Met onze klanten werken we samen aan meer conversies, leads en online zichtbaar worden door onder andere Zoekmachine Optimalisatie (SEO/SEA), E-mail Marketing en Web Analytics. Al onze specialisten zijn officieel Google Partner en Bing ads gecertificeerd. Ons creatieve bureau van online marketing specialisten maakt van online marketing een slimme investering en geen kostenpost.

Wij helpen om uw webshop of website beter te laten presteren met advies, implementatie en beheer van online marketing activiteiten. Of het nu gaat om meer conversie, betere zichtbaarheid, betere naamsbekendheid of meer klanten aan je binden, wij staan voor u klaar om online effect te realiseren. Waarom? U wordt blij van resultaat en daar worden wij blij van.

Uw product in de straten van Tokio en Londen? Een samenwerkingsverband in Nigeria aangaan? Wij bouwen op uw internationale ambitie en onze kennis van cultuur, taal en het vinden van de juiste partners.

De basis voor succesvolle online marketing is een technisch en grafisch goede website of webshop. Bij ons kunt u terecht voor de bouw, het onderhoud en het design. Wij werken met Magento, een kwalitatief hoogstaand eCommerce platform.

Online Marketing, Web Analytics, SEO, SEA, Email Marketing.

Extendure

Marketing
bedrijfslogo

Adres

Breitnerstraat 2b
5611 TV EINDHOVEN

Contact

Tel. +31 (0)40 218 30 40
E-mail Michael@extendure.com
Website https://www.extendure.com/

Gegevens aanpassen