Locatie op kaart niet juist?

Zorgkwekerij gespecialiseerd in productie van bamboes o.a Fargesia's en Phyllostachys. De Phyllostachys en de Fargesia zijn de twee families die het bamboelandschap bepalen. De ene soort is een woekerende bamboe en de andere soort is beter beheersbaar. Beide soorten hebben unieke kenmerken. Vraag naar de mogelijkheden, wij zijn u graag van dienst met een goed advies.

Wij bieden ruim assortiment van verschillende bamboeplanten en siergrassen. Allemaal leverbaar in verschillende hoogten en maten. Wij leveren premium bamboe tegen een fatsoenlijke prijs; vanaf 6 euro per stuk bij een minimale afname 10 stuks. Wilt u een offerte opvragen, neemt u dan contact op om uw wensen door te nemen. We helpen u graag met het vinden van de juiste bamboe!

Buiten aan het werk zijnde, kunnen we iets minder bereikbaar zijn

Krijgt u geen gehoor, wilt u dan een bericht achterlaten? Of een app sturen, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Bamboe Fargesia Tuin aanleg tuinonderhoud oosterse tuin kraanwerk grote planten leverbaar goed en goedkoop Hoveniers aanbiedingen te vogen op Facxeboek

De Blauwe Kamp

Hovenier

Adres

Blauwekampwei 11
9245 HN NIJ BEETS

Contact

Tel. 0512-383176
E-mail info@deblauwekamp.nl
Website www.deblauwekamp.nl

Gegevens aanpassen