Henk van Leeuwen

Locatie op kaart niet juist?

Henk van Leeuwen Timmerwerken uit Susteren (Limburg) is een timmerbedrijf dat het vertrouwde, ambachtelijke vakmanschap van toen met het moderne, verfijnde design van nu. Als familiebedrijf staan wij voor vakkundig handwerk van hoge kwaliteit. Wij vertalen interieur ideeën naar creatieve en oogstrelende ontwerpen op maat. Zo maken wij de meest uiteenlopende timmerwerken, zowel binnen als buiten.

Al sinds 1992 vertalen Henk en Fransien van Leeuwen uiteenlopende interieurideeën naar creatieve en oogstrelende ontwerpen van hoogstaande kwaliteit. Bestonden de werkzaamheden in het begin voornamelijk uit scheepstimmerwerken en meubilair, inmiddels verzorgt ons veelzijdige bedrijf uiteenlopende (renovatie)projecten, zoals keukens, badkamermeubelen, binnen– en buitendeuren, trappen en zelfs de binnenrenovatie van monumentale panden. Niets is voor ons te gek.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website; wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. Voor dringende zaken vragen wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

timmerbedrijf, timmerwerken

Henk van Leeuwen

Aannemer

Adres

Handelsweg 30
6114 BR SUSTEREN

Contact

Tel. 046-4497343
E-mail henkvanleeuwen.info@gmail.com
Website https://www.henkvanleeuwen.nl

Gegevens aanpassen