Zuidoost-Brabant Werkt!

Locatie op kaart niet juist?

Zuidoost-Brabant Werkt! biedt actuele vacatures – in alle vakgebieden en op alle niveaus – van werkgevers in de regio. Naast reguliere vacatures bieden we ook SPECIALS; vacatures voor doelgroepen zoals ouderen, jongeren en mensen met een arbeidsbeperking.

Stichting Werkgevers Zuidoost-Brabant (WZOB) levert een bijdrage aan kansrijke werkgeversinitiatieven voor groei van de regionale economie en arbeidsmarkt.

WZOB stelt zich ten doel bestuurlijke vaardigheden, kennis, ervaring en relatienetwerken in te zetten als hoofdaanvrager/penvoerder voor concrete activiteiten en initiatieven ter realisatie van economische groei en werkzekerheid op de arbeidsmarkt.

Het sectorplan voor de arbeidsmarktregio Zuidoost-Brabant omvat een aantal projecten die totaal 740 deelnemers duurzaam naar een (andere) werkgever op de arbeidsmarkt begeleiden. Het sectorplan is een initiatief van Werkgevers Zuidoost-Brabant (WZOB) i.s.m. de provincie Noord-Brabant en de vakbonden FNV, CNV en De Unie. Uitvoering van het plan is mede mogelijk dankzij een toekenning van subsidie door het Ministerie van SZW.

zob groeit, werkgevers, werkzoekende, vacatures

Zuidoost-Brabant Werkt!

Uitzendbureau

Adres

Meerenakkerplein 51
5652 BJ EINDHOVEN

Contact

Tel. 0408200247
Website https://zobwerkt.nl/

Gegevens aanpassen