Sint Jansmolen

Locatie op kaart niet juist?

Lekker in beweging! Een heerlijke wandeling langs al het moois dat Zuid-Limburg u te bieden heeft en dan met name in het bosrijke gebied rond de Sintjansmolen. Er zijn verschillende wandelroutes die u langs de brasserie leiden voor een smakelijke tussenstop. Honden zijn ook welkom. Tijdens de frisse maanden kunt u heerlijk bij de haard een kop koffie, warme chocomel of andere opwarmer nuttigen. In de zachte zomermaanden neemt u plaats op ons buitenterras voor een frisse dorstlesser!

Op de kaart staan typische brasseriegerechten met een eigentijdse twist, voor alle momenten van de dag. Daarbij worden wij geïnspireerd door de seizoenen, specialiteiten en producten uit de streek. Kijk op onze website voor de menukaart.

Iets te vieren? Een verjaardag, jubileum of ander feest? Bij ons is van alles mogelijk voor kleine of grote groepen. Voor een borrel met klein hapje tot een uitgebreid diner zowel binnen als buiten. Neem contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Trouwen trouwlocatie genieten food feel Good god vibes Ook voor vergadering koffietafel jubileum en andere belangrijke momenten in ieders leven

Sint Jansmolen

Restaurant

Adres

Sint Jansgeleen 3
6176 RA BEEK

Contact

Tel. 046-2046622
E-mail Info@sintjansmolen.nl
Website www.sintjansmolen.nl

Gegevens aanpassen