Anton van Dijk asbestsanering, slooptechniek

Locatie op kaart niet juist?

Anton van Dijk is sinds 1986 actief in de sloopbranche. Van totaalsloop tot renovatiesloop en van asbestsanering tot betonboren en betonzagen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste certificaten om ieder project professioneel en efficiënt uit te voeren. Uiteraard kan dat niet zonder geavanceerd en specialistisch materieel. Onze aanpak is deskundig, daadkrachtig en klantgericht.

Anton van Dijk maakt zich er sterk voor dat alle gebruikte materialen op een hoogwaardige manier worden hergebruikt, zonder restproducten (afval) die alsnog gestort moeten worden (circulaire economie).

Bij het slopen van gebouwen (of delen daarvan) is zorgvuldigheid en veiligheid van het grootste belang. Anton van Dijk hecht veel waarde aan verantwoord ondernemen. Dit betekent dat bij sloopwerkzaamheden het sloopafval gescheiden wordt afgevoerd, maar ook dat we zorgen voor een veilige werkomgeving voor ons personeel. Gekwalificeerde medewerkers en modern materieel zorgen voor een efficiënte uitvoering van uw sloopopdracht.

Asbest is schadelijk voor de gezondheid. Asbestsanering moet dan ook zorgvuldig gebeuren. Hiervoor gelden wettelijke regels en voorwaarden. Anton van Dijk beschikt over het juiste certificaat (Komo Proces Certificaat Asbestverwijdering (SC-530) om deze werkzaamheden uit te mogen voeren. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid tot Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV) of Deskundig Toezichthouder Asbestsloop (DTA-A).

Anton van dijk asbestsanering slooptechniek

Anton van Dijk asbestsanering, slooptechniek

Techniek

Adres

Klompenmakersweg 5
3449 JB WOERDEN

Contact

Tel. +31 (0)348 421 850
E-mail janvandijk563@gmail.com
Website https://antonvandijk.nl/

Gegevens aanpassen