Duurzaam woningontruiming

Locatie op kaart niet juist?

Heeft u hulp nodig bij uw woningontruiming? Of bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor de huisontruiming van uw nabestaande? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn namelijk hét bedrijf voor het duurzaam laten ontruimen van een huis. Wij begrijpen dat een huis leeghalen een onplezierige situatie kan zijn. Duurzaam-woningontruiming.nl helpt u hier dan ook graag bij.

Duurzaam-woningontruiming.nl is een enthousiaste, ervaren en professioneel team. Wij zijn gevestigd in Den Haag, maar zijn werkzaam door heel Nederland. Of u nu in Dordrecht of Utrecht woont (of wilt wonen), onze woningontruimers streven om binnen 1 dag de woning in originele staat op te leveren. We begrijpen als geen ander dat een ontruiming zowel een fysieke als mentale last kan veroorzaken. Ons professionele team neemt deze letterlijke en figuurlijke last graag van uw schouders.

Heeft u vragen of belangstelling? Onze collega’s staan u graag te woord en zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zondag van 9.00 tot 22.00.

Duurzaam woningontruiming, woningontruiming

Duurzaam woningontruiming

Wonen

Adres

Jan van Gojenstraat 199
2526 RK DEN HAAG

Contact

Tel. 0628090943
E-mail duurzaamwoningontruiming@gmail.com
Website https://www.duurzaam-woningontruiming.nl/

Gegevens aanpassen